Ταξίδεψε στον κόσμο για να χορέψει με αγνώστους και έφτιαξε ένα απίθανο video

   

Ενώ η γλώσσα μπορεί να αποτελεί εμπόδιο μεταξύ ανθρώπων, ένα πράγμα ξεπερνά όλες τις κουλτούρες. Ο χορός. Έτσι, όταν ο Matt Bray αποφάσισε να αποδείξει ότι ο χορός μπορεί πράγματι να ενώσει τον κόσμο, επέλεξε μια εφευρετική προσέγγιση για να το πετύχει.

Ο Matt φόρτωσε το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε ένα οδικό ταξίδι 10.000 μιλίων. Δημιούργησε ένα κανάλι YouTube που ονομάζεται ProjectOneLife και σε δύο μήνες συνάντησε 100 άτομα που έμαθαν ένα χορό που ο Matt χορογράφησε από το τραγούδι «Gone» του JR JR. Ο Matt ταξίδεψε από πόλη σε πόλη και από μέρη που περιελάμβαναν αγροτικές τοποθεσίες, μουσικά φεστιβάλ και άλλα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι τα σκηνικά από τους χορούς αυτών των ανθρώπων ποικίλουν και απλά προστίθενται στο τελικό προϊόν.

Αφού όλοι οι χορευτές βιντεοσκοπήθηκαν, ο Matt ένωσε τις κινήσεις τους σε μια μεγάλη συλλογή. Κάποιες από αυτές θα σας εκπλήξουν και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους είναι ανεκτίμητα. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις ότι σε έναν κόσμο όπου η θλίψη και η αρρώστια αφθονούν, κάποιοι τελείως άγνωστοι μεταξύ τους ήταν πρόθυμοι να χορέψουν με τον Matt και να καταγραφούν ώστε να τους δει όλος ο κόσμος. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη συναρπαστική χορευτική συνεργασία πιέζοντας το «play» στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή: sharetap.it

 
     

Μοίρασέ το!

Comments

comments

Δείτε κι αυτά